Email:barretchou@163.comShenzhen Caimei tisak co

Shenzhen Caimei tisak co

o nama
Obratite nam se

Shenzhen Caimei tisak co

Dodati: Caimei ispis industrijski Park, Guangyayuan Bantian, Buji grad

Longgang okrugu, 518129 Shenzhen, Kina

Tel:+ 86-137-1462-2004

Faks:+ 86-755-89605246

E-mail: sales@caimeiprint-China.com

o nama

Shenzhen Caimei tisak co, LTD je osnovana 1996 sa izvoz i uvoz pravu enterprise. U posljednjih desetak godina se osloniti na neumorni potjere ispisa kvalitete i zadovoljstvo klijenta, Caimei tiskanje je već postao jedan od prvih deset tiskanje poduzeće shenzhen sa godišnje proizvodnje preko 100 milijuna Yuana. Caimei pokriva tvornici površine 20.000 četvornih metara, trenutno imamo skoro 700 osoblje, uključujući profesionalni tehničar i viši menadžment od 150 ljudi.

Uveo desetke svjetskih najnaprednijih pripreme za tisak, tisak, knjigovežnica opreme, i aktivno usvojili modernizacije upravljanja, čini nas postaje jedan poznatih tvrtki za izradu fotografija u Shenzhenu. Caimei tisak je više puta bio procijenjene kao "Observing ugovor i vjerodostojan poduzeća", a je imenovan proizvođača za publikacije stanje tiska i objavljivanje administracije.

Caimei je posvećena pružiti klijentima s dizajn, tanjur, tisak, sistem distribucije one-stop uslugu, paleta proizvoda obuhvaća sve vrste tvrdi i Meki publikacija, knjiga za djecu, odbora knjiga, magazin, albuma, priručnik, Poster, letak i brošura, bilježnica, mapu, pakiranje okvir, kalendar i tako dalje.

Tvrtka je uvijek pridržavati"ljudi koji su orijentirani, kultura za korijen, kvaliteta za dušu, servis za načelo" kao teorija upravljanja u toku razvoja. Caimei je uspostavio dugoročni poslovni odnos s mnogo poznatih poduzeća iz domaće i inozemne područje. Takva Specijalizacija, prilagodbe, raznovrsnih usluga, možemo se naći kakvu ispis trebate.

VRHUNSKA KVALITETA, VRHUNSKA USLUGA, NAJBOLJI PISAČ U AZIJI... To je naš cilj.